Les Fleurs (L'Oustal du Viaur)

11
Gites.nl logo

Deze prachtig gerestaureerde voormalige fermette, die is gelegen in een prachtig landschap met uitzicht op de Viaur vallei, biedt traditionele architectuur met alle moderne gemakken van thuis. Het boerderijcomplex met een eigen zwembad ligt in een klein gehucht op de grens van de departementen Aveyron en Tarn en biedt gemakkelijke toegang tot alles wat deze fabelachtig ongerepte departementen te bieden hebben. Ze zijn uitermate geschikt voor familiegroepen of groepen vrienden die samen op vakantie zijn en we hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat we alles kunnen bieden wat u nodig heeft voor een geweldige groepsvakantie. De samenstelling is als volgt:
Annex A (Slaap 5/6) 2 slaapkamers. Een mooie ruime gîte met een grote woonkeuken, een woonkamer met een Britse satelliet-tv en een grote natte ruimte / doucheruimte en toilet op de begane grond. Bovenaan de houten trap heb je twee zeer grote slaapkamers - een grote slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en ruimte voor een kinderbedje indien nodig en een tweede slaapkamer opgemaakt als driepersoonskamer (met ruimte voor kleinere kinderbedden, indien nodig.) Een moderne badkamer en toilet ligt op de tweede verdieping.
Annex B (6 personen) 3 slaapkamers. . Op de begane grond komt u via de privépatio - in een grote woonkeuken - uit de gang is er een doucheruimte met toilet en daarnaast een koele slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Op de tweede verdieping ligt de familie zitkamer met satelliet Britse tv. Deze is toegankelijk via de trap op de begane grond of via een externe trap en een balkon. Ook op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed voor een babybedje of een kinderbedje. Op het derde niveau heb je een mooie grote slaapkamer aan de voorkant en een badkamer met bad op pootjes
We hebben kinderstoelen, kinderbedjes, traphekjes, stoelverhogers - alles wat je nodig hebt met een jong gezin. Er is een goedgevulde spellen ruimte met badminton, tafeltennis, tafelvoetbal, enz. We hebben ook een wasserette met 2 wasmachines, wasdroger, strijkijzers en strijkplank.
In het gedeelde terrein heeft u het grote zwembad dat goed wordt beschermd door een NF-hek en een beveiligingspoort - plus 3 speelterreinen voor peuters en jongere kinderen. We hebben een aantal aanvullende diensten beschikbaar, zoals een oppasdienst, een welkomstmaaltijd en een gastronomisch menu. Dit alles kan u net dat beetje extra geven om ervoor te zorgen dat u een geweldige tijd heeft, evenals de kinderen.

Boekingsinformatie

Ligging les fleurs (l'oustal du viaur)

De ligging van "les fleurs (l'oustal du viaur)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.