Coquelicot L'Oustal du Viaur

6
Gites.nl logo

De gîte is onafhankelijk en heeft een eigen terras. De tuinen, wasplaats, speelkamer en het zwembad worden gedeeld met de andere twee gites op het terrein en de eigenaren familie.
U komt le Coquelicot binnen via de patio die plaats biedt aan zes personen. Er is een BBQ en zonwering en met de buitenverlichting is het de ideale plaats om buiten te eten.
Via een trap komt u op een klein balkon de ideale plaats om in afzondering wat te lezen. De keuken is volledig uitgerust en van alle moderne gemakken voorzien. Het geheel is uitgevoerd met schoon metselwerk en balken in het zicht en geeft een authentieke uitstraling. Verder op deze verdieping een douche en een slaapkamer. Op de volgende is een ruime zitkamer met sateliet TV, DVD en video en een tweede slaapkamer. Via een kleine overloop komt u op de derde verdieping met een romantische tweepersoons slaapkamer en een badkamer.

Boekingsinformatie

Ligging coquelicot l'oustal du viaur

De ligging van "coquelicot l'oustal du viaur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.