Gîte Les Coquelicots

10
13
Gites.nl logo

Gîte les Coquelicots is een oude vierkantshoeve typisch voor de Ségala in de Tarn. De hoeve is perfect gerenoveerd met behoud van veel originele elementen en een knipoog naar Gaudi. Vanuit de ruime inkomhal heb je toegang tot een gezellig salon en een ruime leefruimte met eetplaats en zithoek met TV. Verder in de hall vind je een toilet, een badkamer met douche en dubbele lavabo en een eerste slaapkamer met dubbel bed. Nog verder kom je in de ruime, volledig uitgeruste keuken.
Op de eerste verdieping vind je een ruime badkamer met bad, douche, dubbele lavabo, toilet en bidet. Tegenover de badkamer is de tweede slaapkamer met dubbel bed. Via de brede overloop kom je aan de bibliotheek die tegelijk dienst doet als slaapkamer met twee enkele bedden. Tegenover de bibliotheek ligt een vierde slaapkamer met dubbel bed en twee enkele bedden. Nog een verdiep hoger is de vijfde slaapkamer met dubbel bed en badkamer met douche, lavabo en toilet.
Vanuit de keuken kom je op een binnenkoer waarvan een deel is overdekt en waar we een buiten-leefkamer hebben ingericht met leuke sfeerverlichting. Op de binnenkoer staan diverse tafels en stoelen, een BBQ en pingpongtafel. Vanuit de binnenkoer wandel je de tuin van ruim een halve hectare binnen. Achteraan de tuin ligt het zwembad van 5 op 10 meter. Het zwembad is beveiligd met een afsluiting en wordt indien nodig van 1 mei tot 30 september verwarmd. Op het ruime terras rond het zwembad staan parasols en ligbedden.
We hebben geen geen buren vlakbij en onze straat is een rustige landweg waar hoogstens één wagen per dag voorbij komt.

Boekingsinformatie

Ligging gîte les coquelicots

De ligging van "gîte les coquelicots" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.