The Barn

9
8
Gites.nl logo

Onze prachtige voormalige schuur met zwembad biedt een uitstekende accommodatie en een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige Tarn. Ideaal voor groepen, koppels of 2 gezinnen.
Het vakantiehuis ligt aan de rand van een pittoresk dorp en je treft er veel originele kenmerken aan, maar het huis biedt toch moderne accommodatie en meubels. Er is een tweepersoonskamer en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden op de begane grond met een gedeelde badkamer, op de eerste verdieping is er een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden; beide met een eigen badkamer met douche. De ruime woonkamer heeft een prachtig uitzicht over het middeleeuwse dorp Castelnau de Montmiral. De grote, moderne eetkeuken biedt een koele omgeving om te koken en te chillen als u ervoor kiest om een pauze te nemen van de zon.
Buiten, direct tegenover de keuken, bevindt zich een open terras met een grote eettafel en stoelen waar u de tijd kunt verdrijven en een glimp van de Pyreneeën kunt opvangen. Er zijn andere terrassen verspreid over het terrein met een prachtig uitzicht op het rustige omliggende platteland en een overdekte koele ruimte met een tafeltennistafel en WII.
Gelegen aan de achterkant van het pand hebben we een volledig omheind zwembad van 10 x 5 met een prachtig uitzicht over de glooiende, rustige velden. Er is ook een kleine set schommels en een kleine glijbaan voor jongere kinderen. De grote tuin heeft vijgen-, kersen-, pruimen-, walnoot- en amandelbomen, dus afhankelijk van de tijd van het jaar die u kiest, kunt u uw eigen verse fruit en noten plukken.

Boekingsinformatie

Ligging the barn

De ligging van "the barn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.