Le Sauvignon

9.3
2
Gites.nl logo

Le Sauvignon is gebouwd met ecologische materialen zoals hout en kalk en heeft een bijzonder uitzicht over de wijnvelden. De muren hebben hun originaliteit behouden van de grote kalkstenen die al meer dan 250 jaar oud zijn. De eiken houten balken zijn mooi zichtbaar. Deze open ruimte heeft veel licht en kijkt uit op de wijnvelden met een privé terras dat ligt op het zuiden.
De luxe keuken heeft een kookeiland vanwaar een mooi uitzicht naar buiten is. Verder is een oven, grote ijskast, een nieuwe Krups koffiemachine en veel werkruimte aanwezig zodat heerlijke gerechten kunnen worden bereid.
De ruimte is opgedeeld in een badkamer met dubbele wasbakken, grote inloop douche en een apart toilet. De mezzanine slaapkamer heeft een mooie houten vloer, eiken balken en een heerlijk groot bed ( 1.80x2.00 ) dat ook als 2 single bedden gebruikt kunnen worden. Voor een derde persoon is een luxe bank aanwezig die uitgeschoven kan worden als bed. In de gite zijn ook heerlijke leesboeken, tijdschriften en tips voor de omgeving aanwezig.
Le Sauvignon heeft een privé terras gelegen op het zuidwesten, ideaal voor relaxing, boek lezen en genieten van onze heerlijke Gaillac wijnen. Ook is er voldoende schaduw aanwezig. Het terras heeft ligstoelen, eettafel en stoelen. Bienvenue chez nous!

Boekingsinformatie

Ligging le sauvignon

De ligging van "le sauvignon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.