Le Duras

9.3
2
Gites.nl logo

Le Duras, is een vrijstaande Gite in een voormalige graanschuur. Het huis is origineel, romantisch en stijlvol ingericht. Een open eet - en zitgedeelte met veel licht. Een fijne keuken met oven en een grote ijskast.
De badkamer heeft een grote vrije doucheruimte, 2 wasbakken en een aparte toilet. En het slaapgedeelte is gelegen op een tussenverdieping met een zeer comfortabel bed. (2m x 1.6m) en uitzicht op het oosten met een warm ochtend zonnetje.
Le Duras heeft een geheel privé terras gelegen op het zuiden. Met heerlijke ligstoelen, kussens, tafel, barbecue en lichtjes voor de zomeravonden! Het zwembad ligt op een korte afstand van het huisje vandaan, zonder dat u overlast heeft.
Hier vindt u ook heerlijke ligstoelen met kussens en een grote schaduw plek om te lezen. In de gite hebben we boeken, tijdschriften en een informatie boek voor u liggen. Gratis WIFI en een....kurkentrekker en een fles wijn.
Bij aankomst kunt u gebruik maken van een lichte maaltijd gemaakt met lokale producten en een heerlijk fles Gaillac wijn.
Indien u NIET op een zaterdag wilt arriveren kunt u gebruik maken van onze B&B 'Le Mauzac'

Boekingsinformatie

Ligging le duras

De ligging van "le duras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.