Loft Nord

5
Gites.nl logo

De loft is gevestigd in La Gaudane, in de 19e eeuw een borduurfabriek. Deze oorsprong verklaart de dikke muren van vergulde stenen en de hoge ramen die de ruime appartementen (voormalige werkplaatsen) die het nu herbergt met zonlicht overspoelen.
Dit zeer comfortabele appartement biedt plaats aan maximaal 4 personen of zelfs 5 na overleg met de eigenaar (Let op: als er meer dan 4 van u zijn, zijn er extra mogelijkheden bestaan, aarzel dan niet om de vraag te stellen).

De voordeur komt rechtstreeks uit op een centrale kamer van ruim 90 m² die dienst doet als woonkamer, eetkamer, keuken (vandaar de naam "Loft").
Het meubilair is zeer functioneel en comfortabel in een overwegend moderne stijl.
De tuin herbergt een zeer zonnig zwembad, maar is voorzien van meerdere schaduwrijke eilandjes, onder de kastanjebomen, onder een prieel van wijnstokken of onder de kersenbomen.
Een prachtige locatie, op slechts 400 m van winkels (bakker, postkantoor, bank, lokale markt, ambachtslieden en kunstenaars), in Cordes zelf, dicht bij het centrum, op de eerste hellingen van de Katharenstad, versterkt in 1222, een van de juwelen van Albi (vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO en op 30 minuten afstand).

Boekingsinformatie

Ligging loft nord

De ligging van "loft nord" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.