La Gaudane

30
Gites.nl logo

La Gaudane was in de 19e eeuw een borduurfabriek. Tegenwoordig is het een gite waar u de oude sfeer nog kunt proeven. De dikke muren en de hoge ramen laten de ateliers, waar nu de appartementen liggen, in zonlicht baden. De Loft-Sud kan tot 7 personen herbergen.
Via de entree komt u direct in een centrale ruimte van 110 m2 die als woonkamer dient, met een speelhoek en een eethoek, een keuken, met ernaast een grote badkamer en en drie slaapkamers, waarvan er een een eigen douche heeft. Als u met meer dan 7 personen bent kunt u in een van de slaapkamers gebruik maken van een toegang naar het tweede appartement met 2 slaapplaatsen en een woonruimte - handig als u met een grote groep komt.
Het meubilair is erg functioneel en comfortabel en heeft een moderne uitstraling. De Loft-Sud kan ook worden gehuurd met twee in plaats van drie slaapkamers, voor 4 à 5 personen.

Boekingsinformatie

Ligging la gaudane

De ligging van "la gaudane" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.