De Boerderij

9
Gites.nl logo

Het vakantiehuis is een voormalige, volledig gerenoveerde boerderij die zijn charme heeft behouden. Het is omgeven door de natuur, weiden, velden en het park van het Château de Dournes.

Op de begane grond vindt u de grote woonkamer met satelliet TV (Astra) en een ruime eetkeuken. Het is volledig uitgerust met een grote eettafel, fornuis/oven, vaatwasser, vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster. Beide kamers zijn deels nieuw en deels ingericht met antiek meubilair uit de 19e eeuw.
Boven zijn er drie lichte slaapkamers met uitstekende bedden en een badkamer met douche, bad, wastafel en haardroger. Een wasmachine staat ook tot uw beschikking.

Vanuit de eethoek aan de voorzijde van het huis heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over het landschap en de grote weide, waar u heerlijk kunt spelen. s Avonds, na een heerlijke dag vol indrukken, geniet u van de prachtige zonsondergangen en sluit u de dag af met een barbecue en een fles goede Gaillac-wijn.

Net om de hoek ligt het grote zwembad (12x6m) dat gedeeld wordt door alle gasten van het huis. Het wordt gebruikt met gezond zout water in plaats van chloor (1/10 van de zoutconcentratie van de Middellandse Zee).

Beddengoed en handdoeken worden gratis verstrekt. (Badhanddoeken voor het zwembad moeten worden meegenomen.)

Ontbijt (12€ voor volwassenen) en table d'hôtes (avondmenu's, 28€ voor volwassenen) optioneel op aanvraag.
Gratis WLAN naast de deur van het Château.
De dichtstbijzijnde bakker ligt op 4 km, alle andere winkels op 8 km afstand.
Buiten de zomervakantie wordt het huis vanaf 2 dagen verhuurd; tijdens de feestdagen wekelijks.

Boekingsinformatie

Ligging de boerderij

De ligging van "de boerderij" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.