Escudes Sabot

9.7
5
Gites.nl logo

Op ons 23 HA grote domein verhuren wij 2 gites. Deze zijn gevestigd in het u vormige gebouw aan de linkerkant van het hoofdhuis. Het landgoed is gebouwd in 1754 als jachtslot voor adel uit Toulouse. Het gebouw van de Gites waren vroeger de verblijven van het personeel, die de honden en de paarden verzorgden. Toen de jacht verdween en de landerijen veranderden in akkerbouw, werden de landerijen van Escudes pruimen- en abrikozen- boomgaard. Tijdens uw verblijf, laten wij u graag de overblijfselen uit deze tijd zien.
Wooden Shoe heeft een eigen tuin met tuin meubilair en een overdekt terras wat zorgt voor schaduw. De tuin geeft uitzicht op het landgoed en ligt heel privé.
Je komt de gite binnen via het overdekte terras, daarachter de deur naar de nieuwe keuken die van alle gemakken is voorzien ( koelkast, vriezer, vaatwasser, oven , elektrische kookplaat, nespresso apparaat.) Hier is ook een gezellige eetbar. Rechts van de voordeur bevind zich de zeer ruime woonkamer met aparte grote eethoek. De houtkachel in de woonkamer maakt dit huis ook heel geschikt voor verblijf buiten het zomer seizoen. De woonkamer heeft 2 sets openslaande deuren die op het terras uitkomen. De slaapkamers grenzen aan de keuken, Het 5de bed staat in een ruimte tussen de badkamer en een van de slaapkamers. De badkamer heeft een regendouche, wastafel en toilet. Alle bedden zijn zeer luxe boxsprings. Op verzoek kunnen de enkele bedden ook als dubbel bed worden opgemaakt. De wasmachine en de droger staan in een ruimte tussen de 2 gites en zijn door de gasten van de 2 gites te gebruiken. Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden. Er is een poolbar, waar het heel gezellig vertoeven is.
Het park met prachtige oude bomen, waaronder al ver uit de omtrek te zien de "pin parasols". Een eigen waterpartij en meer, de kilometers lange wandelpaden, tennisbaan, prachtig zwembad, maken dat u eigenlijk tijdens u verblijf nergens naar toe hoeft. Maar met 2 prachtige steden Montauban op 31 km en Toulouse op 46 km afstand met hun prachtige historie en gezellige terrassen, gaan deze ook zeker bezocht worden. Om nog maar niet te spreken over de talrijke historische dorpen waar in de zomermaanden volop fêtes gourmandes ( lokale eetfeesten) en vides grenier( rommel-, brocantemarkten) zijn.
Door de centrale ligging van het landgoed ( 30 minuten van de snelweg en 40 minuten van het vliegveld Blagnac van Toulouse) krijgt u een prachtig stuk Zuid Frankrijk te zien wat qua natuur doet denken aan Toscane.

Boekingsinformatie

Ligging escudes sabot

De ligging van "escudes sabot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.