Escudes Touche d'or

9.5
3
Gites.nl logo

Op zoek naar een unieke, luxe Franse chateau ervaring, boek dan een van onze Chateau Gites. Het chateau dateert uit het jaar 1754. Het is gebouwd voor de adel uit Toulouse als buiten verblijf voor de jacht. De nu nog aanwezige jacht honden kennels en de paardenstallen herinneren aan deze tijden Tijdens uw verblijf laten wij u graag meer van deze oude details zien.
Op de eerste verdieping in het Chateau bevind zich deze prachtige ruime kamer met luxe grote badkamer. Hier ook de lounge en de bibliotheek. De keuken bevind zich in de pool bar.
Het chateau staat in een 24 Ha groot park met prachtige oude bomen, waaronder al ver uit de omtrek te zien de "pin parasols". Een eigen waterpartij en meer, de kilometers lange wandelpaden, tennisbaan, prachtig zwembad, maken dat u eigenlijk tijdens u verblijf nergens naar toe hoeft. Maar met 2 prachtige steden Montauban op 31 km en Toulouse op 46 km afstand met hun prachtige historie en gezellige terrassen, gaan deze ook zeker bezocht worden. Om nog maar niet te spreken over de talrijke historische dorpen waar in de zomermaanden volop fĂȘtes gourmandes ( lokale eetfeesten) en vides grenier( rommel-, brocantemarkten) zijn.
Door de centrale ligging van het landgoed ( 30 minuten van de snelweg en 40 minuten van het vliegveld Blagnac van Toulouse) krijgt u een prachtig stuk Zuid Frankrijk te zien wat qua natuur doet denken aan Toscane.

Boekingsinformatie

Ligging escudes touche d'or

De ligging van "escudes touche d'or" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.