Chateau Escudes

9.5
8
Gites.nl logo

Het landgoed is gebouwd in 1754 als jachtslot voor adel uit Toulouse. Toen de jacht verdween en de landerijen veranderden in akkerbouw, werden de landerijen van Escudes pruimen- en abrikozen- boomgaard. Tijdens uw verblijf, laten wij u graag de overblijfselen uit deze tijden zien.
Het luxe Chateau appartement bestaat uit 3 prachtige slaapkamers elk met een eigen badkamer. Alle drie met bad en 1 met bad en aparte douche. Er is een majestueus entree, een lounge en een bibliotheek. Bij het zwembad is de pool bar met een volledig uitgeruste keuken. Op het terras bij de pool bar is het heerlijk vertoeven, van ontbijt tot in de late avond uren.
Het chateau staat in een 24 Ha groot park met prachtige oude bomen, waaronder al ver uit de omtrek te zien de "pin parasols". Een eigen waterpartij en meer, de kilometers lange wandelpaden, tennisbaan, prachtig zwembad, maken dat u eigenlijk tijdens u verblijf nergens naar toe hoeft. Maar met 2 prachtige steden Montauban op 31 km en Toulouse op 46 km afstand met hun prachtige historie en gezellige terrassen, gaan deze ook zeker bezocht worden. Om nog maar niet te spreken over de talrijke historische dorpen waar in de zomermaanden volop fĂȘtes gourmandes ( lokale eetfeesten) en vides grenier( rommel-, brocantemarkten) zijn.
Door de centrale ligging van het landgoed ( 30 minuten van de snelweg en 40 minuten van het vliegveld Blagnac van Toulouse) krijgt u een prachtig stuk Zuid Frankrijk te zien wat qua natuur doet denken aan Toscane

Boekingsinformatie

Ligging chateau escudes

De ligging van "chateau escudes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.