Cave Le Vieux Manoir

10
2
Gites.nl logo

Welkom bij Landgoed 'Le Vieux Manoir'!
Onze 'Quercy Blanc Bergerie en Cave', daterend uit 1649 en vermeld bij het Franse Ministerie van Cultuur als cultureel erfgoed en één van de oudste panden uit de regio, is ruim 5 hectaren groot en bestaat uit het hoofdhuis met daaronder gelegen de Bergerie en de Cave welke zijn verbouwd tot twee geschakelde luxe twee persoons- Gites.
Op het landgoed bevindt zich ook de vier persoons gite Le Vieux Manoir.
Cave 'Le Vieux Manoir' is prachtig gelegen op het platteland van de Tarn en Garonne met 360 graden uitzicht op de heuvels en boomgaarden rondom het pittoreske dorpje Valeilles en voorzien van alle gemakken.
De Cave (40m2) is een ruime studio voorzien van twee één persoons bedden (indien gewenst kunnen deze worden opgemaakt als twee persoons bed) een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op verzoek kunnen de twee één persoons bedden met een topper opgemaakt worden tot een twee persoons bed met twee dekbedden!
De gezellige studio is voorzien van een keuken met gasfornuis, oven, koelkast, Dolce Gusto koffie, contactgrill en een waterkoker.
Aan de voorkant van de Cave is een terras aanwezig met buitenkeuken inclusief een BBQ. Ook hier kun je heerlijk vertoeven en van het mooie uitzicht en de avondzon genieten.
Er is een tv aanwezig..
Er is tv aanwezig met google chromecast zodat u tv kunt kijken met uw tv app, Netflix, enz.
Wij hebben VDSL internet! (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line) is een opvolger van ADSL, waarbij een veel hogere download- en uploadsnelheid mogelijk is. Bij VDSL zijn snelheden tot in de praktijk 70 Mbps download en 15 Mbps upload mogelijk
Op verzoek kunnen de bedden door middel van een topper opgemaakt worden als een tweepersoons bed. Geeft dit dat aan ons door?

Boekingsinformatie

Ligging cave le vieux manoir

De ligging van "cave le vieux manoir" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.