Vannerie Cote de Fumel

10
5
Gites.nl logo

De Vannerie is is een van de 3 gites behorend bij het kleinschalige Domaine Cote de Fumel. wat alleen voor volwassenen bestemd is. Het is zeer geschikt voor 2-5 personen, in de tussenkamer is er een stapelbed (2 maal 80×200) . Van de grote bank in het zitgedeelte kan indien gewenst een dubbelbed worden gemaakt, Vóór de
Vannerie bevindt zich de 'cour', de binnenplaats met een open uiteinde op het zuiden, waar een terras is gemaakt met tafel, stoelen en parasol.
Men komt binnen naast de open keuken, met direct achter de keuken de eethoek, en vervolgens kom je in het zitgedeelte. Naast de keuken/eet- woonkamer, bevinden zich de (tussen)slaapkamer en de natte cel (douche,
toilet en een aparte wasbak), daarachter bevindt zich de slaapkamer met tweepersoonsbed (160*200 cm).
Wifi is hier gratis tot uw beschikking.
Het zwembad van 6 x 13 wordt gedeeld met de andere gasten. Op het terrein zijn verschillende zitjes waar u in de schaduw of de zon lekker kunt genieten van het mooie uitzicht en de rust.
De Vannerie is een gîte/vakantiehuis in authentieke plattelandsstijl: muren 'en pierre' met een fraaie balken dakconstructie.

Boekingsinformatie

Ligging vannerie cote de fumel

De ligging van "vannerie cote de fumel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.