Mas Lastié - Petite Étoile

9.9
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis/studio/ gite(22 m2) Petite Etoile is met recht te noemen kleine ster want het gezegde - klein maar fijn- gaat hier zeker op!!
Deze compacte studio heeft alles wat je nodig hebt om een prettig verblijf te ervaren. Een boxspringbed met topper, luchtig anti allergisch tweepersoons dekbed met katoenen of linnen dekbedhoes, donzen en anti allergische hoofdkussens, badkamer met dubbele wasbak en douchecabine, föhn, apart toilet, keuken, voorzien van twee inductie kookpitten, oventje, ijskast met vriesvak, nespresso machine, en van knoflookpers, stoompan, maatbekers tot staafmixer en mixer etc. Ondanks dat er in de omgeving lekkere restaurantjes zijn is er toch voldoende mogelijkheid om zelf een gerechtje te maken in uw eigen keuken en als u daar geen zin in heeft kan u altijd aanschuiven tijdens onze table d'hotes avond. Vanaf uw terrasje- voorzien van tuinset- heeft u een prachtig uitzicht over het dal van Tréjouls, maar u kunt ook gebruik maken van de algemene loungeplek vlak bij uw gite gelegen, wat eveneens een panoramisch uitzicht biedt. De mas heeft een mooie glooiende tuin en heeft op eens iets hoger gelegen gedeelte het fijne zwembad voorzien van luxe ligbedden met zachte ligkussens en parasols, er is altijd een plekje te vinden in de zon en schaduw.
Uw lieve kleine viervoeter is van harte welkom op Mas Lastié maar alleen in Gîte Nuit d'Été, wij willen graag rekening houden met gasten die eventueel een allergie hebben en houden graag één gîte allergie vrij.
Als u uw koffers pakt dan zorgen wij ervoor dat de wijn gekoeld ligt in uw ijskast en er een welkomstmaal geserveerd wordt op uw terras!!
Bien venue a Mas Lastié !!

Boekingsinformatie

Ligging mas lastié - petite étoile

De ligging van "mas lastié - petite étoile" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.