Mas Lastié - Nuit d'Été

9.9
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis/Gite Nuit d'été (32m2) is een charmante gite met een boxspringbed inclusief topper en een twee persoons anti-allergisch dekbed met eveneens anti-allergische kussens en donzen kussens. De dekbedhoezen zijn van katoen of fijne linnen. Indien wenselijk kunnen de bedden ook los van elkaar opgemaakt worden. Er is een gezellig zithoekje bij de open haard en een knusse tafel waar u uw ontbijt of diner kan nuttigen alhoewel het in de zomer ook fijn is om dat op uw terras met tuinmeubilair te doen. Via het halletje komt u in de badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De keuken bevindt zich ernaast en is voorzien van driepits inductiekookplaat, ijskast met vriesvak, oventje, Nespresso machine, en een zeer uitgebreid assortiment aan keukenbenodigheden zoals staafmixer, mixer, stoompan en van knoflookpers tot maatschepje etc. Als u geen zin heeft om te koken dan kunt u altijd aanschuiven tijdens onze table d'hôtes avond en is er ook de mogelijkheid om in lekkere restaurantjes in de omgeving te dineren. De Tarn et Garonne kent veel kleine dorpjes en culturele uitstapjes, de natuur is door het glooiende heuvellandschap een lust voor het oog. Na een dagje weg is het heerlijk thuiskomen op uw vakantieadres wat een schitterend uitzicht biedt op het dal, en is een plons in het fijne zwembad een prettige afsluiting maar "gewoon" hele dagen aan het zwembad zonnebaden op de luxe ligbedden met fijne dikke kussens en parasol of schaduwrijke plekjes opzoeken in de tuin is ook een héérlijk.
Wij verwelkomen u graag op Mas Lastié met een (gratis) welkomstmaaltijd geserveerd op uw terras en een gekoeld flesje wijn in de ijskast én met de ondergaande zon!
À bientôt!,

Boekingsinformatie

Ligging mas lastié - nuit d'été

De ligging van "mas lastié - nuit d'été" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.