Le Vignoble

9.8
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis LE VIGNOBLE - In het prachtige Zuid Frankrijk in de groene heuvels en tussen de zonnebloemvelden bevindt zich deze charmante eeuwenoude gîte Le Vignoble. Deze gîte staat op een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein en maakt onderdeel van drie vakantiehuizen en het huis van de eigenaren. Er is een prachtig zwembad aanwezig van 5 x 10 meter. Het domein ligt aan één kant aan het bos waar wandel- en fietsroutes zijn uitgezet. Vanuit huis loopt u zo naar het laaggelegen dorp waar zich de bakker bevindt.
De gîte is een compleet ingericht authentiek vakantiehuis voor maximaal 4 personen van 50 m2. U zult hier het echte Franse gevoel ervaren. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u een prachtig uitzicht over het laaggelegen dorp. De woning is gelijkvloers, heeft 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. De keuken is uitgerust met alle hedendaagse gemakken. In de ouderslaapkamer bevindt zich een tweepersoonsbed van 160 cm bij 200 cm waar een babybed bij te plaatsen is. De tweede slaapkamer beschikt over een stapelbed van 90 cm bij 200 cm.
Buiten heeft u een heerlijk privé terras onder het charmante afdak of onder de wijnranken naast uw huis. Tevens zijn er meerdere relaxmogelijkheden en zitjes op het terrein waar u gebruik van mag maken. Ook is er natuurlijk een privé barbecue aanwezig. Het zwembad van 5 x 10 meter, wat u deelt met de huurders van de andere gîtes en eigenaren, maakt het vakantiegevoel compleet.
Kinderstoel en kinderbed zijn op aanvraag en worden gratis ter beschikking gesteld. Voor de kinderen (en volwassenen natuurlijk ook) is er naast het zwembad ook een trampoline, speeltoestel en tafeltennistafel aanwezig.
Onder Le Vignoble bevindt zich het 4 persoons appartement La Cave met een kleine, maar volledig uitgeruste keuken, eigen badkamer en aparte slaapkamer. U kunt deze twee vakantiehuizen ook als geheel boeken, bijvoorbeeld als familie met wat grotere kinderen. Zodoende huurt u het gehele huis.
Op het domein bevindt zich een aparte wasruimte met wasmachine, waar u gebruik van kunt maken. Ook is er plaats om eventueel fietsen te stallen.
De Wi-Fi is gratis.
U kunt de gîte betrekken vanaf 16.00 uur, op de vertrekdag dient u de gîte voor 10.00 uur te verlaten. De verhuurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag. In het voor- en naseizoen zijn ook andere aankomst- en vertrekdagen mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
FACILITEITEN LE VIGNOBLE
-Keuken met vaatwasser
-2 slaapkamers
-Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160cm bij 200cm
-Eén slaapkamer met een stapelbed van 90cm bij 200cm
-Moderne, nieuwe badkamer met toilet, douche en wastafel
-Kinderbed gratis op aanvraag
-Kinderstoel gratis op aanvraag
-Privé terras onder het charmante afdak of onder de wijnranken naast uw huis.
-Barbecue
-Niet-roken
-Huisdieren niet welkom
FACILITEITEIN DOMAINE
-Een omheind zwembad van 5 x 10 meter (waar u samen met de andere gite huurders en eigenaren gebruik van kunt maken) met zonneterras aan de bosrand
-Meerdere hangmatten en zitjes 
-Gedeelde wasmachine met Le Tournesol en La Cave (gratis)
-Droger (tegen vergoeding)
-Trampoline
-Tafeltennistafel
-Voetbaltafel
-Speeltoestel (schommel, glijbaan, klimrek, zandbak)
-Stallingsruimte voor fietsen
-Wifi (gratis)
FACILITEITEN DORP
-Bakker 
-Bar/restaurant 
-Wandel-, fiets- en mountainbikeroutes vanuit het domaine
-Twee oplaadpunten voor elektrische auto's
-Tennisbaan (gratis gebruik via domaine, rackets bij ons te leen)
-Voetbalveld 
-Basketbalveld
-Petanque-baan 
-Vismeertje en speeltuin

Boekingsinformatie

Ligging le vignoble

De ligging van "le vignoble" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.