Domaine de Gros

5
Gites.nl logo

Het vakantiehuis is een karakteristieke, vroeg 19e eeuwse, herderswoning, gebouwd in de voormalige stallen van het Chateau de Gros. Het huis is omgeven door 1 ha eigen grond,die exclusief aan de huurder ter beschikking staat, en heeft een eigen oprit. Het ligt geïsoleerd en uiterst rustig; maximale privacy is gegarandeerd. Het beschikt over een terras met prachtig uitzicht over de heuvels van de Quercy.
Enkele jaren geleden is het huis volledig gerenoveerd en vergroot. Het bewoonbare oppervlakte is nu ongeveer 120 m2, verdeeld over 2 etages.
Indeling:
begane grond: Ruime entree met moderne keuken en ontbijthoek. Vierpits gasfornuis met oven, afwasmachine, koelkast, vrieskast, magnetron etc. Royale zit/eetkamer met ( functionerende) open haard en TV, video en DVD speler, zitbank die eventueel als slaapbank voor 2 personen kan dienen. Grote tweepersoons slaapkamer met tweepersoonsbed ( 200x160) en eigen badkamer ( douche, toilet). Berging.
Etage: Badkamer met ligbad. Separaat toilet. Tweepersoons slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Bureau/eenpersoons slaapkamer met 1 eenpersoons bed.
Verwarming: elektriciteit. Wifi aansluiting internet.
Alle linnengoed, serviesgoed en keukengerei zijn aanwezig.
Het huis is uitstekend beveiligd; ook de toegang vanaf de openbare weg is afgesloten. Overigens is deze dunbevolkte regio uitermate veilig.

Boekingsinformatie

Ligging domaine de gros

De ligging van "domaine de gros" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.