Nadal

9.2
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Nadal is een vrijstaand natuurstenen woning. Het huis heeft originele haarden en op het terras staat ook nog een oude stenen broodoven. In de woonkamer vind u een ruime driezitsbank met enkele comfortabele stoelen.
Naast de woonkamer is de volledig vernieuwde ingerichte keuken met eetplaats (kinderstoel beschikbaar), 4-pits gasstel, koelkast, vaatwasser, wasmachine, magnetron, toaster, koffieapparaat (senseo en gewoon) en wat nodig is om lekker te koken. Eten kan gerust ook buiten onder het overdekte terras waar ook de BBQ staat.
De badkamer is volledig vernieuwd met douche, toilet en wastafel. Lakens en douchehanddoeken worden voorzien. 
Boven bevinden zich twee slaapkamers. Een tweepersoons slaapkamer met een tweepersoons bed van 160 x 200 cm. De tweede slaapkamer heeft twee bedden van 90 x 200 cm. Een kinderbed kan op aanvraag ook voorzien worden. Beneden bevind zich een derde slaapkamer met een tweepersoons bed van 160 x 200 cm, en een eigen badkamer.
Het zwembad ligt vlak naast de gite en is alleen voor de huurders van de woning. Het zwembad is 8 x 4m en 1.50m diep, en heeft een terras van 3.5 x 11m. Plaats genoeg om te zonnen op de ligstoelen. Mocht uw gezelschap uit acht personen bestaan, bestaat de mogelijkheid om de vlakbij gelegen tweepersoons studio erbij te huren.

Boekingsinformatie

Ligging nadal

De ligging van "nadal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.