Chateau de Martel

11
Gites.nl logo

Martel is een gerestaureerd 15e-eeuws kasteel. De begane grond heeft een eetkamer, grote keuken met een Agafornuis, twee zitkamers en een toilet beneden. Alle kamers zijn groot, met interessante architectonische kenmerken, behalve het toilet, dat klein maar karaktervol is. Alle kamers beneden hebben toegang tot de tuin.
Een historische wenteltrap leidt naar de eerste verdieping. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping, twee tweepersoonskamers met eigen badkamers. De derde heeft een tweepersoonsbed en een kinderbed en een doucheruimte aan de overkant van de gang. Alle slaapkamers zijn groot, ruim van opzet en interessant.
De trap gaat door naar een andere verdieping met twee grote tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamers. Een van deze slaapkamers heeft ook een eenpersoonsbed. Er zijn twee futons die overal kunnen worden bijgeplaatst waar ze nodig zijn. Op deze 3e verdieping bevindt zich een wasruimte met een douche.
Huisdieren zijn niet toegestaan ivm allergieën

Boekingsinformatie

Ligging chateau de martel

De ligging van "chateau de martel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.