Piquecos

7
10
Gites.nl logo

Ons gezellig, comfortabele vrijstaande woning is bijzonder geschikt voor grotere gezinnen of gezinnen die samen op vakantie gaan. Het huis is 160 m² groot, met op de begane grond een volledig uitgeruste keuken en gezellige woonkamer met Satelliet TV (TV Vlaanderen), dvd, stereo, draadloos internet, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, een bergplaats met wasmachine en extra koelkast en een apart toilet. Op de 1ste verdieping zijn er 4 slaapkamers, nl. 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en extra lavabo, 1 slaapkamer met 1 bedbank (naar keuze voor 1 of 2 personen), 1 slaapkamer met een 1 stapelbed en 1 éénpersoonbed, 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 bedbank (naar keuze voor 1 of 2 personen), een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en een apart toilet.
Vanop het terras kunt u genieten van het uitzicht op het privé zwembad, het sportveld en de grote tuin met schommel, trampoline en tafeltennis.
Aanwezig: wasmachine, strijkijzer, kinderledikant, kinderstoel, TV , Satelliet , draadloos internet, DVD-speler, Stereo, haard, vaatwasser, combi oven, gasbarbeque, ...

Boekingsinformatie

Ligging piquecos

De ligging van "piquecos" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.