The French Farmhouse

12
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis in Frankrijk heet The French Farmhouse en is de perfecte plek voor vrienden en familie om samen de vakantie door te brengen. Het is gelegen op 3 hectare en heeft een verwarmd zoutwaterzwembad van 11 x 5 meter met aangrenzend poolhouse met BBQ en een natte ruimte (douche, toilet en wastafel).
Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers. 5 Daarvan hebben een eigen badkamer, slaapkamer 6 heeft een toilet en een wastafel. Een mooi bad en Italiaanse douche zetten de toon. Vijf van de faciliteiten werden in 2016 gerenoveerd, ze zijn modern en toch in overeenstemming met onze boerderijstijl. Alle slaapkamers zijn voor twee personen en op aanvraag kunnen er 2 aparte bedden worden geplaatst.
Er zijn twee keukens: de keuken en de zomerkeuken. De keuken heeft een eettafel voor 12 personen, een kookplaat, een fornuis, een koelkast, een vaatwasser en een magnetron. Er is een goede selectie van kookgerei waarmee gasten optimaal kunnen profiteren van dit gastronomische deel van Frankrijk. De keuken heeft toegang tot de bolet, een balkon met een prachtig uitzicht op het platteland van de Quercy en de perfecte plek om de zon op te zien komen en te genieten van het ontbijt. De zomerkeuken heeft een fornuis, vaatwasser, Amerikaanse koelkast met vriesvak en een wasmachine. Vanaf hier is er toegang tot het terras in de tuin met faciliteiten om met zijn allen buiten te dineren.
Van de twee lounges is er een mediaruimte met een projector om internet-tv en -film op een groot scherm te bekijken. Je kunt ook de dvd-speler aansluiten en kiezen uit onze grote selectie dvd's. Er is een PlayStation 4 en een karaoke-machine. Een Sonos-systeem is bedoeld voor muziek en geluid. WIFI is beschikbaar en bovendien hebben vier van de slaapkamers internetstekkers, zodat laptops hard kunnen worden bedraad. De tweede lounge is een gezellige salon en heeft een grote selectie boeken, televisie, een dvd-speler, dvd's en een selectie bordspellen, een geweldige plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Boekingsinformatie

Ligging the french farmhouse

De ligging van "the french farmhouse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.