Le Pigeonnier

4
Gites.nl logo

In een gerestaureerde Pigeonnier, kenmerkend gebouw voor de streek; sfeervolle kleine woonkamer, comfortabele bank, 2 fauteuils, flatscreen sateliet TV (ook Nederlandse zenders), DVD speler, open keuken met vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, broodrooster. In de slaapkamers 2 persoons bed 1.60x2.00 en 2 éénpersonnsbedden. De bedden zijn opgedekt bij aankomst (dekbedden) en u krijgt ieder week schoon beddengoed.
Ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet, handoekkenradiator. Twee terrassen met teak tuinzet, parasol en twee ligbedden.
Basis benodigdheden als vuilniszakken, lucifers, koffiefilters, afwasmiddel en afwasblokjes, schoonmaakmiddel, vaatdoek, schuurspons, afwasborstel, dweil zijn aanwezig.
Veel ruimte en groen rondom. Speelveld (privé voor de gite)
Zwembad van de kleine gemoedelijke camping (open tussen 1 mei en 12 september) verwarmd.
Huurders kunnen in de periode dat de camping is geopend gebruik maken van de daarbij behorend faciliteiten.
Ook zijn er in die periode wasmachines en droogtrommels beschikbaar (tegen betaling) in de sanitaire ruimte bij de zwembaden.

Boekingsinformatie

Ligging le pigeonnier

De ligging van "le pigeonnier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.