Le Bragard

13
Gites.nl logo

Het huis heeft 4 slaapkamers, waar tot 11 mensen kunnen slapen. In elke vleugel is een oudersslaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer. In de westvleugel staat een stapelbed en een eenpersoonsbed dat kan worden uitgetrokken tot een tweepersoons. In deze vleugel is ook een apart toilet en een badkamer met douche. In de oostvleugel heeft de tweede slaapkamer een split level, met een tweepersoonsbed op de laagste verdieping en twee enkele bedden (voor kinderen) op de mezzanine. In deze vleugel is een badkamer met douche en toilet. Hier is ook de bijkeuken met een wasmachine en droger.
Vanuit de hal komt u in de volledig ingerichte keuken met een electrische oven, gasfornuis en een vaatwasser. Vanhieruit komt u in de eetkamer, met een robuuste eiken tafel waar gemakkelijk 6 personen kunnen zitten, en een zitkamer met TV, DVD en satellietverbinding.

Boekingsinformatie

Ligging le bragard

De ligging van "le bragard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.