Le Pigeonnier de Villebourgon

9.5
2
Gites.nl logo

Voor u verder leest is het goed te weten dat wij in 2021 alleen gasten verwelkomen die minstens 2 weken voor aankomst 2 maal gevaccineerd zijn tegen corona. Dit betekent dat als u, om wat voor redenen dan ook, ervoor gekozen heeft om u niet te laten vaccineren onze gite geen optie voor u is.
Zolang echter nog geen vaccin voor u beschikbaar is, of ingeval u over een medisch attest beschikt dat u om medische redenen niet gevaccineerd mag worden, begrijpen wij dat u hier niet aan kunt voldoen. In dat geval verwelkomen wij u wanneer u kunt aantonen dat u niet meer dan 48 uur vóór aankomst negatief getest bent door een erkende testinstelling.
Het spreekt vanzelf dat wij ons laten vaccineren zodra wij daartoe in de gelegenheid worden gesteld (naar verwachting in maart).
De gite is een compact maar knus appartementje in een meer dan 200 jaar oude natuurstenen pigeonnier (duiventoren).
Op de begane grond is een kleine woonkeuken met zithoek, eettafel en kitchenette (2 pits gasstel, koelkast), met mooi uitzicht op de omgeving en de idyllische verzonken tuin met zwembad. Ook de doucheruimte met wastafel en wc is op de begane grond. Op de 1e verdieping is de slaapkamer, met 2 persoonsbed, buffetkastje met DVD-speler (stapels DVD'S zijn beschikbaar).
Barbecue, tuinmeubels, waaronder ligbedden bij het zwembad, hangmatten, en parasols zijn aanwezig.
Uw mobiele telefoon werkt meestal op ons terrein en (niet altijd) in de pigeonnier. Ook is er is breedband Wifi in de pigeonnier.
Het zwembad is bijna privé voor onze gasten. Wij maken meestal een afspraak met onze gasten dat wij zelf het zwembad gebruiken tussen bv 17 en 19h en dat het zwembad de rest van de dag exclusief voor hen is.

Boekingsinformatie

Ligging le pigeonnier de villebourgon

De ligging van "le pigeonnier de villebourgon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.