La Lune

5
Gites.nl logo

Van harte welkom "la Lune". Wij hebben getracht de gite gezellig en huiselijk in te richten, met ook voor details. De gite telt 5 slaapplaatsen; mocht een vriendje/vriendinnetje van uw kinderen mee willen komen is dat natuurlijk geen enkel probleem. De gite is ruim opgezet en kan de vergelijking met een ruime volledig ingerichte één gezin-woning, met gemak doorstaan. De gite heeft een eigen ingang is gescheiden van ons huis.
Wij wonen op de campagne vlakbij het dorpje Comberouger. Rust en stilte is hier het motto. Soms "hoor" je de stilte.
Aan de achterzijde ligt een groot beschut terras, ("au vent"). Hier staan o.a. een eettafel met stoelen en een barbecue. Een heerlijke plek in de schaduw om met uw gezin te eten of 's avonds te genieten van uw glaasje..
Voor de kinderen zijn er een schommel, een trampoline en een zandbak.
Het zwembad meet 10x5 m2 en wordt verwarmd; de waterbehandeling is zout.
Indeling:
De woon/zitkamer is gezellig en huiselijk ingericht. Er zijn gezelschapsspelletjes, een kleine bibliotheek; mocht u niet van lezen houden er staat een HD TV (satelliet) , een stereo-hifi en WIFI; voorts hier daar "aangekleed" met schemerlampjes en de beeldjes van Plonie. Achter de woonkamer ligt een ruime keuken met o.a. 4-pits kookplaat,magnetron, oven, grote koelkast, vaatwasser, wasmachine, koffiezetapparaat en alle benodigde keukengerei.
De drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping; 1 slaapkamers met 2 éénpers bedden; 1 slaapkamer met tweepers bed en een slaapkamer met éénpers,
Badkamer met douche, wastafel en toilet bevinden zich ook hier.

Boekingsinformatie

Ligging la lune

De ligging van "la lune" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.