Quercy blanc, Le Domaine du Rey

12
Gites.nl logo

Ontdek dit vakantiehuis in het hart van de Quercy Pays de Serres. Deze grote stenen voormalige schuur uit de late negentiende eeuw is volledig gerenoveerd door een architect, en heeft een oppervlak van een 225m².
Je zit hier In een gehucht van 3 huizen in een gebied van 25 hectare fruitbomen, wijngaarden en weiden, boven een vallei en met prachtig uitzicht.
Een grote woonruimte van 75 m², inclusief:
- in de hal een bergruimte, een wastafel en een toilet
- een eetkamer met een boerderijtafel voor 12 personen
- een 8-persoons lounge met een open haard
Een keuken van 15 m² is gebouwd rond een grote werkruimte, uitgerust om aan de behoeften van liefhebbers van lekker eten te voldoen: grote inductie kookplaat 5 branders, grote convectie oven, vaatwasser en wasmachine, grote koelkast / vriezer (378 liter + 146 liter), magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, servies en bestek voor 12 personen.
Een trap leidt naar een mezzanine van 40 m² met grote ramen waardoor u het landschap voor tientallen kilometers kan bewonderen.
Op de tussenverdieping vindt u 6 stoelen, een 3-zits bank, een 82-cm lcd-tv te vinden, een dvd-speler
De drie slaapkamers boven zijn 18 m² groot en hebben alle bedden van 160 bij 200, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een kledingkast.
De twee slaapkamers op de begane grond hebben toegang vanaf de buitenkant. Ze hebben een oppervlakte van 23 m² elk en zijn voorzien van een bed van 160 200, een 140 cm slaapbank, een badkamer met douche en toilet, een kast, een tafel en twee stoelen.
Buiten is een groot terras met een grote houten tafel, 12 stoelen, een barbecue en 6 zonnebedden. Een pergola zorgt voor de nodige schaduw tijdens maaltijden.
In de naastgelegen schuur van 70m² kun je genieten van ping pong, darts
Boulodrome van 100m²
Portico voor kleine kinderen
Barbeque
Op 50 m van het huis, kunt u genieten van uw privé-zwembad 15m x 5m, diepte van 1.10 tot 2.00m, zout systeem (geen chloor), verwarmd van mei tot september.
Een stenen terras van 120 m² is uitgerust met 6 ligbedden en twee grote parasols
Parking
Mogelijkheid van stalling voor motorfietsen
Gratis wifi-verbinding
Linnengoed (lakens, dekbed, kussens, handdoekken, keukendoeken) verstrekt.

Boekingsinformatie

Ligging quercy blanc, le domaine du rey

De ligging van "quercy blanc, le domaine du rey" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.