La Chouette

4
Gites.nl logo

Nieuwe (6 stuks) rustig gelegen logementen (elk 68m²) met eigen volledig ingerichte keuken, ruime salon met flatscreen en dvd, eethoek, badkamer met inloopdouche, 2 ruime goed geïsoleerde aparte slaapkamers met waarvan 1 met 2 enkele samenvoegbare bedden en 1 met dubbel bed. Alle logementen beschikken over ruime terrassen of balkons, met tuinmeubelen en ligstoelen.
Alle logementen hebben zicht op de tuin en het zwembad (5 x 10 m, verwarmd van mei tot eind september); kinderspeeltoestellen in de tuin, bbq.
Op de zolderverdieping zijn er (eventueel privé reserveerbaar) een honesty bar (er zijn drankjes ter beschikking of u brengt zelf mee) met biljart, darts, gezelfschapsspellen, een toog met frigo, en een tv (voor sportwedstrijden bv.), daarnaast een familie/feest/dinner zaal voor 20personen, en bovendien nog een multimode bioskoop (beamer/dvd/computer/videoprojectie mogelijk). Je hoeft dus niet ver te lopen voor vertier (en het komt goedkoper). Als de kalender vol geeft, dan zijn effectief alle 6 logementen verhuurd, in het andere geval blijft er minstens één ter beschikking.

Boekingsinformatie

Ligging la chouette

De ligging van "la chouette" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.