Le Neuf-Moulin

8
8
Gites.nl logo

Vakantiehuis Neuf-Moulin is een grote gite van 123 m2 en kan tot 8 personen huisvesten. Het is er erg licht en de inrichting is met zorg gedaan - u ademt hier zowel de maritieme lucht als de lucht van het platteland...
Op de begane grond vindt u een slaapkamer (13 m2) met een bed van 160 x 200 en een badkamer met wc, die toegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit (6m2), een wc, een open keuken grenzend aan de eetkamer en de woonkamer (52 m2).
Op de eerste verdieping vindt u een slaapkamer met een bed van 160 x 200 en een babybedje (12 m2); ook een slaapkamer met 2 bedden van 90 x 200 (9,50 m2). Verder treft u nog een slaapkamer met 2 bedden van 90 x 200 en 90 x 190 (10 m), en een badkamer met douche en wastafel (5,50 m). Hier is ook een toilet.
Er is een snelle internetverbinding (WiFi en kabel) in alle kamers en er is ook een tv en een dvd-speler. Ook zijn er babybenodigdheden aanwezig en er is een vaatwasser en een wasmachine in huis.
Het huis wordt omgeven door een omheinde tuin en de gite beschikt over een eigen terras op het zuiden, met tuinmeubels en een barbecue. Er is een eigen parkeerplaats, een jeu-de-boulesterrein en speelgerei voor kinderen (schommel, glijbaan...) en een pingpongtafel en een tafelvoetbal.

Boekingsinformatie

Ligging le neuf-moulin

De ligging van "le neuf-moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.