La Maison d'Hector

10
10
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Maison du Colombier is een groot, charmant en zeer comfortabel en eigentijds vakantiehuis voor 10 personen met een opmerkelijk mooie tuin, dichtbij de plaats Dieppe, Veules les Roses, Saint Valery en Caux en Yvetot.
Er is een eigentijdse tuin van een hectare met een vierkant gedeelte met appelbomen, ingericht in de oude koer van de boerderij, omgeven door gebouwen waaronder een duiventil uit de 17e eeuw. Ook is er een bergruimte voor fietsen en een bijgebouw dat als speel- en tv-ruimte dienst doet.
In de salon vind je een open haard en een speeltafel. In de eethoek is houten lambrisering. De goedingerichte keuken is apart. Er is nog een oude trap en er zijn luxe badkamers op de eerste verdieping.
Begane grond: dubbele ingang (waarvan er één dienst doet als garderobe), grote woonkamer met open haard, speeltafel, stereo-installatie, TV, DVD, eetkamer, keuken (afwasmachine, 2 spoelbakken, diepvriezer, 5 branders, magnetron, afzuigkap.) 1e verdieping: 1 slaapkamer (1 tweepersoonsbed 160x200cm) en een tweede slaapkamer (2 eenpersoonsbedden 90x200cm) elk met een badkamer-wc, grote kledingkast. 2e verdieping: overloop met spelletjes, 3 slaapkamers (1 tweepersoonstbed 160x200cm), toilet, badkamer met douche, badkamer met bad. Wifi. Kelder: wasmachine, droger en koelkast. In het huis mag niet worden gerookt.

Boekingsinformatie

Ligging la maison d'hector

De ligging van "la maison d'hector" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.