Cottage Le Petit Etretat

2
Gites.nl logo

Studio van 20 m² met houten frame die voldoet aan de nieuwste milieunormen, gebouwd in 2020. Het bestaat uit een slaapgedeelte met een queensize bed, een badkamer met douche en toilet, een keukengedeelte.
Dit volledig gemeubileerde appartement ligt op het zuiden. Volledig onafhankelijk van ons pension, biedt het een bevoorrechte locatie, 200 meter van de beroemde kliffen van de albasten kust, 50 m van het GR21 wandelpad, tussen Fécamp en Yport, 15 minuten van Etretat.
Onze woning heeft het geluk gelegen te zijn in een rustig en typisch dorp waar rust heerst en geluk om van de kust te genieten.
De studio, nieuw, is volledig gemeubileerd en uitgerust, alleen bed- en badlinnen en schoonmaak zijn niet inbegrepen, maar mogelijk als een optie zonder zorgen.
Ideaal voor koppels
U kunt genieten van de eigen afgesloten parkeerplaats, de aangelegde tuin en tuinmeubilair om uw verblijf nog aangenamer te maken :)
Als u informatie wilt over de studio, ons eigendom of advies over excursies en wandelingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen :)
Aangenaam om je te verwelkomen
Vincent

Boekingsinformatie

Ligging cottage le petit etretat

De ligging van "cottage le petit etretat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.