Cottage l'Aiguille

4
Gites.nl logo

De gîte "Aiguille Creuse" is een huis met houten frame gebouwd in 2020 en beantwoordt aan de laatste milieunormen. Het huisje is 80 m² verdeeld over twee niveaus en baadt in het licht dankzij de grote erkers, die op beide verdiepingen op het zuiden zijn gericht en vrij uitzicht bieden.
Gelegen aan de voet van de G21, dichtbij Yport en Fécamp en op 15 minuten van Etretat, is het centraal gelegen voor een bezoek aan de kust en zijn prachtige kliffen. Het bestaat uit twee grote slaapkamers en een loungeruimte met twee uitklapbare slaapbanken en is geschikt voor 6 personen. Een privétuin met tuinmeubelen en een afgesloten privéparking bieden de bewoners rust en stilte in ons dorp op de kliffen.
Het huisje wordt uitgerust verhuurd, zonder linnengoed of eindschoonmaak die optioneel zijn (15 € voor bed- en badlinnen per tweepersoonsbed, 10 € per eenpersoonsbed), 50 € / 80 € voor de eindschoonmaak. Bij aankomst wordt een borg van 450 euro gevraagd en deze zal bij vertrek worden gerestitueerd, behalve in geval van schade binnen of buiten de gîte.
Het huisje is in het hoogseizoen wekelijks beschikbaar en de rest van het jaar voor minimaal twee nachten.
Als u een verblijf in het hart van de Albasten Kust wilt doorbrengen om door de kliffen en stranden te snuffelen, de musea en havens van de vele dorpen en badplaatsen in de regio te bezoeken, zullen we u graag verwelkomen :)
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u informatie wilt over onze gîte, advies voor uw verblijf, het is altijd een plezier voor ons om uw vragen te beantwoorden.
Vincent

Boekingsinformatie

Ligging cottage l'aiguille

De ligging van "cottage l'aiguille" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.