Belle Plagne

5
Gites.nl logo

Gezellig twee-kamer appartement voor 4 (of max 5) personen in het gezellige en autovrije dorpje Belle Plagne. Idéaal gelegen op loopafstand van het centrum van Belle Plagne (5 min) en met een prachtig uitzicht over de bergen, op het zuiden, vanaf het balkon. Idéaal voor wintersport middenin het prachtige Paradiski ski-gebied (425 km pistes voor alle niveaus).
Nederlandse ontvangst en contact tijdens de gehele vakantie voor vragen, tips, lenen van materiaal (zoals sleeen, gezelschapsspellen, sneeuwschoen wandelen,..)
De kitchenette is compleet ingericht en voorzien van 4 elektrische kookplaten, magnetron met grill functie, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser,..
Badkamer is voorzien van bad/ douche en het appartement beschikt over een aparte WC.
Parkeerplek in ondergrondse garage, met direct toegang tot Pégase.
Ontdek La Plagne ook in de zomer, midden in de prachtige natuur van de Tarantaise. Vele wandel mogelijkheden, mountainbike routes, en genoeg te doen in ons dorpje belle plagne: iedere dag georganiseerde activiteiten, tennis, volleybal en jeux de boules terrein,..

Boekingsinformatie

Ligging belle plagne

De ligging van "belle plagne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.