Manoir Savoie Arc1950

4
Gites.nl logo

In het hart van het dorp Arc 1950 verhuren we een gezellig en volledig gerenoveerd appartement voor veeleisende gasten. Het appartement bevindt zich in de vlaggenschipresidentie Manoir Savoie en het appartement is bekroond met een vijfsterrenbeoordeling van Paradiski Crystals.
Arc 1950 is een speciaal gebouwd ski-in / ski-out dorp gelegen in het hart van het Paradiski-gebied, een van de grootste in Europa. Het dorp is ontworpen en gebouwd als een typisch Savoyaards dorp met de nadruk op natuurlijke materialen zoals hout en steen, maar er zijn kosten noch moeite gespaard om een luxe resort te creëren met ruime, goed uitgeruste appartementen, onafhankelijk en toch met de volledige ondersteuning en diensten die u van mag verwachten.
Alle faciliteiten van het dorp liggen voor de deur. Er zijn meerdere winkels, bars en restaurants in het dorp (de supermarkt heeft een super assortiment aan producten en kant-en-klaarmaaltijden) evenals skiverhuur, skischolen, toeristische informatie en het skipaskantoor. U heeft direct toegang tot het appartement via de ondergrondse beveiligde parkeergarage (tegen betaling). Het dorp Arc 1950 is geheel autovrij.
Het skigebied telt 425 km aan pistes. Meer dan 70% van het Paradiski-gebied ligt boven de 2.000 meter hoogte, waardoor het een van de weinige sneeuwzekere resorts in Frankrijk is.
Dit pas opgeknapte appartement is luxe en ruim opgezet. Het is 42 vierkante meter plus een balkon en is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit (neem bij vragen contact met ons op). Het heeft een westelijke ligging, zodat u op het terras kunt zitten en naar de zonsondergang kunt kijken. Het is vlakbij de lift.
Het appartement heeft een grote slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, die kunnen worden samengevoegd tot een kingsize bed. Er zijn Engelse en Franse stopcontacten en USB-aansluitingen voor mobiele telefoons, evenals een flatscreen-tv. Een openslaande deur leidt naar het terras.
De badkamer is ook ongewoon groot, met een bad om uw spieren te verwennen na een dag hard skiën. Er is een verwarmd handdoekenrek.
Er is een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, grote oven, koelkast (met vriesvak) magnetron, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, en er zijn wasfaciliteiten binnen enkele meters van het appartement. De woonkamer is uitgerust met een slaapbank en een tv led-scherm Diverse Franse, Engelse, Duitse, Nederlandse tv-zenders zijn beschikbaar.
Het appartement is schoongemaakt en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Schoonmaak is bij de huurprijs inbegrepen.
Inbegrepen: gratis en privé wifi, schoonmaak van het huis, handdoeken, badjassen, schoonheids- en schoonmaakkits zijn allemaal aanwezig.
Er is een receptieruimte voor al uw vragen met 24 uur per dag een persoon ter plaatse om gasten te verwelkomen en te helpen met alle informatie / problemen.
Tijdens uw verblijf heeft u exclusief toegang tot het appartement en tot uw skilocker (op de begane grond). Gasten van Manoir hebben ook gratis toegang tot het wellnesscentrum van de residentie (verwarmd buitenzwembad, sauna, hamam, jacuzzi), het fitnesscentrum (dat is uitgerust met apparaten voor cardiotraining en uitzicht op de Mont Blanc!), en de wasserette.
Er staat ook een bagageruimte tot uw beschikking (bij aankomst voor 17.00 uur of vertrek na 10.00 uur)

Boekingsinformatie

Ligging manoir savoie arc1950

De ligging van "manoir savoie arc1950" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.