Le Moulin Volarie - La Maison

6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis op de begane grond heeft twee slaapkamers en is luxe gerenoveerd naar heel hoge maatstaven. Je hebt een open woonkamer, met keuken en eethoek. Het vakantiehuis is ruim en licht. De muren van het oude gebouw zijn wel een meter dik. waardoor de temperatuur koel blijft in de zomer en de warmte in de winter lekker binnen blijft.
Het is ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer, en een slaapkamer met twee enkele bedden en een gezamenlijke badkamer. De badkamer heeft ook een spa-bad.
In het vakantiehuis la Maison kunnen tot 6 mensen slapen, want er is aanvullende slaapruimte op de slaapbank in de woonkamer.
De keuken is compleet ingericht met een vaatwasser, een tv met Engelse en Franse zenders, usb-laadpunten, wifi, een dvd-speler, een houtkachel en daarnaast verwarming, een barbecue en gebruik van het zwembad (afhankelijk van het seizoen). Op het terrein vind je alle andere spelletjes en faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken.
Ook is er (optioneel) een hot tub waarvan je tegen betaling gebruik kunt maken. Wel van te voren aangeven, want het kost 24 uur om hem om temperatuur te krijgen.

Boekingsinformatie

Ligging le moulin volarie - la maison

De ligging van "le moulin volarie - la maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.