Le Moulin de St Blaise

4
Gites.nl logo

Deze mooie gite met twee slaapkamers en eigen kookgelegenheid is geschikt voor maximaal 4 personen. Hij is comfortabel ingericht en alle beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Om te profiteren van de lange, hete zomerdagen is het terras van de gite voorzien van ligstoelen en een barbecue. Perfect om te ontspannen, 's avonds buiten te dineren of gewoon te kijken en luisteren naar de wilde fauna. Het is ook ideaal voor wie ervan houdt naar de sterren te kijken.
De gite La Maison du Frère heeft karakter en traditionele kenmerken. De originele stenen muren zorgen ervoor dat het koel blijft tijdens de warme zomerdagen en gezellig en warm in de winter. De open woonruimte heeft een comfortabele zithoek, een tv met FreeSat** voor Britse zenders en een dvd-speler. De woonkeuken is volledig uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder een oven, kookplaat en magnetron. Ook een koelkast/vriezer, broodrooster, waterkoker, eettafel en stoelen, met couverts voor vier personen.

Boekingsinformatie

Ligging le moulin de st blaise

De ligging van "le moulin de st blaise" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.