La Patrie Flée

5
Gites.nl logo

Dit huisje, type fermette, bevindt zich zo'n 100 meter buiten het dorpje Flée. Via een kleine weg bereikt men het huisje. In Flée zelf is een café/restaurant met een 'epicerie' waar je stokbrood, wat beleg en een krantje kan kopen. De fermette bestaat uit een gezellige Franse keuken, badkamer, wc, eetkamer met openhaard, woonkamer en een slaapzolder. De stal zit aan het huis vast. De totale breedte van het huis is 21.30m en de diepte 7.63m. De totale oppervlakte van het terrein is 1780 m2.
In de woonkamer staat een bedbank voor twee personen. De zolder is in 2018 gerestaureerd en heeft nu twee slaapkamers. De badkamer en toilet zijn gescheiden. De badkamer heeft een douche en een wastafel en het warme water komt van een boiler. De keuken heeft een koelkast met daarop een 2-pits elektrische kookplaat. Bovendien is er ook nog een aparte elektrische oven. Waterkoker en filterkoffie machine zijn aanwezig.
Het huis heeft een zeer ruime tuin waarin bloem- en fruitsoorten bloeien. Wilt u hier niet alleen in alle stilte een mooi boek lezen, maar ook graag uw handen vies maken? Voelt u zich vooral niet geremd! Er is altijd iets te doen. In de stal staat een grasmaaier, zeis, een takkenschaar, een onkruidschaar en tuinhandschoenen. Oftewel alles mag, niets hoeft
Het huis kan nu verwarmd worden door twee gaskachels, een openhaard in de eetkamer en een houtkachel in de woonkamer.
Voor het huis is de cour gescheiden door een druivenhaag. Onder een afdakje staat een lange tafel met banken om te eten. Tevens is er een bbq en een vuurkorf. Links van het huis is het mogelijk om de hangmat op te hangen en staat een trampoline. In de stal staan ook twee fietsen, een tafeltennistafel en een groot opblaasbaar kinderbad.

Boekingsinformatie

Ligging la patrie flée

De ligging van "la patrie flée" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.