Three Willows Farmhouse

10
6
Gites.nl logo

De keuken is volledig uitgerust met zwart-witte glanzende kasten en een groot massief eikenhouten aanrechtblad. Het wordt compleet geleverd met vaatwasser, koel-vriescombinatie, geïntegreerde oven en magnetron, grote gaskookplaat en koffiepercolator. Volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om een lichte snack of een thuis gekookte maaltijd te maken.
De woonkamer bestaat uit 2 grote banken, voldoende verlichting voor alle gelegenheden en een houtkachel. Er zijn dubbele toegangsdeuren naar de binnenplaats waar u een grote TV en een DVD/CD speler met een skybox vindt. Aan de rechterkant is de trap naar de mezzanine.
Op de tussenverdieping staat een tweepersoonsslaapbank en een grote bonenzak onder 2 dakramen. Het is geweldig voor extra slaapgelegenheid of handig voor tieners om gewoon te hangen.
De bijkeuken bevindt zich naast de gastenbadkamer en bestaat uit een wasmachine, strijkijzer en -plank en accessoires voor de waslijn op de binnenplaats.
De hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed, een dubbele kledingkast en een ladekast onder een 20' gewelfd plafond. De en-suite badkamer is verbonden met een moderne 5-delige badkamer met dubbele wastafel, grote douche en een apart bad. Slaapkamer 2 heeft een kingsize bed en beschikt over de originele broodoven met een balkenplafond. Er is een deur naar de binnenplaats. Slaapkamer 3 heeft 2 eenpersoonsbedden en een originele open haard en een balkenplafond. Badkamer 2 ligt naast slaapkamer 2 en is voorzien van 4 stukken waaronder een moderne douche en een apart bad. De mezzanine op de 1e verdieping is toegankelijk vanuit de woonkamer en biedt een tweepersoons slaapbank.
Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Boekingsinformatie

Ligging three willows farmhouse

De ligging van "three willows farmhouse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.