Gîte Le Menhir - Morvan Rustique

4
Gites.nl logo

Gîte le Menhir is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique het linker gedeelte van de boerenwoning en is een ruim vakantiehuis. Le Menhir biedt een schitterend uitzicht, een woonkamer met open keuken en een doorgang naar de hal die toegang biedt naar de luxe badkamer, een opbergruimte en het toilet. Deze kindervriendelijke gîte is standaard voorzien van een traphekje, kinderbedje, kinderstoeltje en babybadje. Le Menhir is geschikt voor 4 personen.
De gîte heeft beneden een authentieke tomettenvloer, die een mooie combinatie vormt met de gezellige meubels en het robuuste balkenplafond. De gîte heeft een schotel TV met ontvangst van alle nederlandse zenders. Gîte Le Menhir is net als onze andere accommdaties geheel voorzien van centrale verwarming.
Vakantiehuis Le Menhir heeft een badkamer met ruime douche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.
Via een trap vanuit de woonkamer komt u op de bovenverdieping waar u 2 ruime frisse slaapkamers aantreft, zie bijgaande foto's. De comfortabele boxsprings zorgen voor een goede nachtrust.
Buiten vindt u een L-vormige tuin vanwaar u een mooi uitzicht heeft en u altijd een fijn plekje in de zon of de schaduw van de oude appelboom kunt opzoeken.

Boekingsinformatie

Ligging gîte le menhir - morvan rustique

De ligging van "gîte le menhir - morvan rustique" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.