Gîte Darion - Morvan Rustique

9
6
Gites.nl logo

Gîte Darion is onderdeel van vakantiedomein Morvan Rustique het linker deel van de nieuwe houten woning (2/3 deel). Het is een groot vakantiehuis, geschikt voor 6 personen.
Deze luxe gîte is voorzien van een prachtige grote volledig uitgeruste leefkeuken inclusief vaatwasser. U komt vanuit de keuken via de openslaande deuren op het inpandige terras, waar u in de ochtendzon lekker kunt ontbijten of gewoon genieten van het prachtige uitzicht over het dal richting Saint Prix en Morvan.
Vanuit de keuken is er een grote open doorgang naar de ruime woonkamer met terrasdeuren en een zithoek rond de houtkachel , waar u ook de beschikking heeft over schotel TV.
Het huis is uitstekend geïsoleerd, wat betekent dat het in de zomer lekker koel blijft en in het voorjaar, najaar en in de winter gemakkelijk te verwarmen middels de houtkachel.
Vanuit de hal komt u in het toilet of neemt u de trap naar de 1e verdieping. U vindt hier drie ruime slaapkamers, een grote badkamer met douche, een apart toilet en een bergkast.

Boekingsinformatie

Ligging gîte darion - morvan rustique

De ligging van "gîte darion - morvan rustique" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.