Gîte Obelix - Morvan Rustique

6
Gites.nl logo

In de natuurstenen schuur hebben wij gîte Obelix gehuisvest. Gîte Obelix is een groot vakantiehuis met een heel eigen sfeer en geschikt voor 6 personen.
De grote woonkamer van 40m2 is gelegen in de voormalige koeienstal en de natuurstenen muren in combinatie met de vloer van authentieke Franse tomettes en het robuuste plafond geven dit ruime vakantiehuis een bijzonder karakter.
U kunt in de sofa's rondom de houtkachel lekker wegdromen of een boek lezen; en daarnaast kunt u aan de grote tafel gezellig eten, een kaartje leggen of met uw PC gebruik maken van de wireless internetvoorziening. De gîte wordt in alle ruimtes centraal verwarmd.
Vanuit de woonkamer komt u via een open doorgang in de gezellige en luxe keuken die voorzien is van een vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, grote koel-vriescombinatie en dubbele spoelbak.
Op de begane grond vindt u tevens een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. In de gîte is standaard een kinderledikant, kinderstoel, traphekje en babybadje aanwezig.
In de vide komt u via een trap vanuit de woonkamer bij de doorgang naar uw eigen privé- terras en ruime tuin dat heerlijk aan de paardenwei in de zon gelegen is en veel privacy biedt.

Boekingsinformatie

Ligging gîte obelix - morvan rustique

De ligging van "gîte obelix - morvan rustique" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.