Gîte Asterix - Morvan Rustique

8
Gites.nl logo

Gîte Asterix & La Verne is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique en deze sfeervolle accommodatie met vrij uitzicht en 3 slaapkamers, bij het huis "La Verne" hoort ook het appartement op de benedenverdieping "Asterix" voor 2 personen met eigen ingang en alle faciliteiten. De grote en romantische gîte is ook heel geschikt voor een gezin dat opa en oma meeneemt, kinderstoelen en babybedjes zijn aanwezig.
Asterix& La Verne beschikt over een grote eetkamer en een aparte woonkamer, vanuit de eetkamer is een een open doorgang naar de ruime keuken met alle faciliteiten. Er is een ruime badkamer met bad en aparte douchecabine, wastafel en 2e toilet. De keuken is van alle gemakken voorzien met vaatwasser, koel-vriescombi, magnetron, oven, waterkoker en koffiezetapparaat.
Het huis heeft een geweldig uitzicht op de bergen rondom Saint Prix, schotel- TV, DVD speler en u heeft toegang tot wireless internet.

Boekingsinformatie

Ligging gîte asterix - morvan rustique

De ligging van "gîte asterix - morvan rustique" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.