La Maréchaude

9.5
4
Gites.nl logo

Verscholen tussen de Bourgondische heuvels ligt het voormalige 17e eeuws wijndomein La Maréchaude in Sailly. Een heerlijke plek in de Bourgogne om er helemaal uit te zijn en te relaxen met volledige privacy.
De gîte op het domein is een typisch Bourgondisch stenen huis. Het is in 2014 verbouwd tot een luxueus, gezellig en comfortabel vakantiehuis, met een zonnige en besloten eigen tuin waar u uitzicht heeft over de vallei.
Omdat het huis goed is geïsoleerd en centrale verwarming heeft, is het uitstekend geschikt voor een wintervakantie. Door de besloten tuin heeft de gîte 100% privacy.
De gîte heeft sfeervolle Franse inrichting: in de woonkamer vindt u o.a. een comfortabele bank, luie stoelen, TV en WIFI. Er is een houtkachel voor gezellige avonden met een glas wijn.
De aparte eetkamer heeft openslaande deuren naar de tuin ; ontbijten is daar echt een feest!
De open keuken heeft o.a. een koelkast, 4 gaspitten, een oven, een vaatwasser en verder alles wat nodig is voor het bereiden van een goede maaltijd.
Een luie trap leidt naar boven waar u twee slaapkamers vindt met ieder een eigen badkamer met wc en douche. De comfortabele nieuwe bedden zijn opgemaakt en in de badkamer liggen handdoeken voor u klaar.
Buiten zit u al met een beetje zon beschut onder de luifel van het huis waar u heerlijk kunt relaxen en eten. In de vuurkorf kunt u houtblokken branden voor een gezellig vuur 's avonds.
De tuin van de gite heeft verschillende zitjes, in de zon en in de schaduw. Maar ook het park van ons domein ( 40.000 m2 ) staat tot uw beschikking.
Comfortabele tuinmeubelen staan voor u klaar.
Vanuit ons domein heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende heuvels. De gîte is een ideaal beginpunt voor allerlei toeristische- en culturele activiteiten.
De gîte is het enige gastenverblijf op ons terrein.
La Maréchaude bevindt zich op 8 uur rijden van Utrecht.
N.B. Onze gîte is niet bestemd voor kinderen of voor rokers, uw huisdieren kunt u helaas niet meenemen.

Boekingsinformatie

Ligging la maréchaude

De ligging van "la maréchaude" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.