Le Pavot

5
Gites.nl logo

Onze gîte is een traditioneel knechtenhuisje uit 1821, geschikt voor 5 á 6 personen. Waar vroeger de koeien op stal stonden, zijn nu 2 sfeervolle slaapkamers gemaakt.
Vanuit de gîte heeft u een prachtig uitzicht op het coulisse-landschap van de Morvan. U beschikt over een zonnig privé terras waar u ook kunt genieten van dit prachtige uitzicht, waar iedere avond weer een spectaculaire zonsondergang te zien is.
Je kunt hiervandaan de bergen van de Mont Beuvray en Haut Folin zien liggen.
Het is een ruim en licht vakantiehuis met eigen ingang, smaakvol ingericht en heeft aan de voor en achterzijde grote ramen met een prachtig uitzicht, een woonkamer met ruime open keuken met onder andere een vaatwasser, magnetron, oven en gaskookplaat. De gîte is voorzien van een houtkachel en elektrische verwarming . Het vakantiehuis is gelijkvloers. De badkamer heeft een ruime douche met thermostaatkraan. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig. We kunnen in de gîte ook een kinderledikantje plaatsen.
Tevens is de wifi kosteloos te gebruiken.

Boekingsinformatie

Ligging le pavot

De ligging van "le pavot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.