La Cella Rosa

8
6
Gites.nl logo

Via een gezellige kleine voortuin komt u in ons knusse Franse huisje. Een woonkamer met kleine open keuken, een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en
2 eenpersoons bedden en via de slaapkamer kom je in een ruime badkamer met toilet, douche en wastafel.
In de woonkamer is een zithoek met een televisie waarop een dvd-speler (zelf dvd's meenemen) is aangesloten en een Gamecube spelcomputer met enkele spellen. Er is tevens een kleine radio en cd-speler waarop een mp3-speler kan worden aangesloten.
De keuken is klein en authentiek, maar van alle gemakken voorzien, zoals een combimagnetron, koffiezetapparaat, koken op gas en een koelkast.
Bij het huisje kunt u, tegen meerprijs, de bovenliggende zolder huren.
Deze ruime zolder met een oppervlakte van 40 vierkante meter bevindt zich boven de gîte. Zowel in de zomer als in de winter is deze zolder een heerlijke ruimte, met een knusse kachel en een woonkamersfeer. Op deze zolder staat een tweepersoonsbed, een tweepersoons bedbank, een bureau en een kledingkast. 's Nachts kun je hier vanuit het zolderraam waar het bed onder staat naar de sterren kijken. Vaak zijn hier heldere nachten en zo kun je in de maand augustus regelmatig een vallende ster voorbij zien komen...

Boekingsinformatie

Ligging la cella rosa

De ligging van "la cella rosa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.