Le Champcery

8
4
Gites.nl logo

Le Champcery is van oorsprong een stenen boerderij en is omgeven door een grote tuin. Het ligt heerlijk tussen de heuvels met z'n uitgebreide bossen, waar het geweldig vertoeven is in alle jaargetijden.
De boerderij is geheel vrijstaand, de dichtstbijzijnde buren wonen 500 meter verderop.
Issy l'Eveque is een klein dorp op 3 kilometer afstand en is gelegen tussen de glooiende heuvels.
De omgeving leent zich voor heerlijke fiets- en wandel tochten.
De boerderij is zeer rustig gelegen in het mooie glooiende landschap van de Bourgogne. De oorspronkelijke boerderij is gebouwd in de 19e eeuw en in de afgelopen jaren volledig verbouwd om veel comfort te bieden met behoud van de originele kenmerken.
Het huis bestaat uit twee verdiepingen. De ingang is, zoals in veel Franse boerderijen, in de ruime leefkeuken. De keuken is zeer compleet ingericht en voorzien van een gezellige eethoek, een grote koelkast en een tafelmodel vriezer, een vaatwasser, combimagnetron, gasfornuis met afzuigkap, Nespresso, waterkoker en allerhande keukenbenodigdheden. Tevens is er voldoende servies en bestek voorradig.
Vanuit de keuken komt u in de ruime woonkamer, hierin staat een tafel en er is een grote hoekbank. U kunt hier gezellig allerlei spelletjes spelen, lezen of tv kijken (schotel met Canal Digital met Nederlandse zenders).
Aansluitend vindt u de tuinkamer met openslaande deuren naar het terras. Hier kunt u genieten van de ondergaande avondzon en heeft u een prachtig uitzicht over de (9000m2) grote tuin. Er zijn voldoende tuinstoelen en tafels aanwezig. Het huis beschikt over een ruime badkamer met wasmachine en er is een apart toilet.
Op de bovenverdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers met ieder twee goede boxsprings en voldoende kastruimte.

Boekingsinformatie

Ligging le champcery

De ligging van "le champcery" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.