La Chaume

8
Gites.nl logo

Heerlijk rustig gelegen in een gehucht in het nationaal park Morvan op een hoogte van 400 meter bevindt zich ons vrijstaand huis dat beschikt over 3 slaapkamers. Vanaf de weg (met een eigen ingang) bevindt zich tussen de grange en wijnkelder nog een ruimte die als slaapgelegenheid gebruikt kan worden.
De badkamer is te bereiken via de hoofd slaapkamer die op de eerste verdieping ligt. De woonkamer bevindt zich tussen de hoofd slaapkamer en de keuken. Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich nog een apart toilet. Vanaf de keuken komt u op het grote terras. Vanuit de woonkamer is de 2de slaapkamer (tevens speelruimte voor de kinderen) te bereiken en vanaf deze kamer is er een doorsteek naar de 3de slaapkamer.
Vanaf het terras gaat u via een stenen trap naar de (hoger gelegen) achtertuin. De achtertuin is ook te bereiken via een pad langs het huis dat vroeger gebruikt werd door de lokale bevolking om naar school te lopen. Eenmaal in de achtertuin (1400m2) heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.
In de woonkamer staat een DVD speler aangesloten op de TV. Een redelijke collectie met kinderseries en films zijn aanwezig. Voor de liefhebbers van boeken over fietsen, staan er nog een paar leuke exemplaren in de boekenkast. Voor (kleine) kinderen zijn er wat spelletjes, boekjes en knutselspullen beschikbaar.
N.b momenteel is er nog geen Wifi/internet/tv zenderontvangst aanwezig. Wij gebruiken zelf het 3G netwerk (met soms een beetje wisselend bereik).
Persoonlijk vinden wij het wel fijn om eens wat minder de telefoon te gebruiken en mocht je echt willen is er dus een 3G netwerk.
Voor meer informatie en vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen (bij voorkeur per email)

Boekingsinformatie

Ligging la chaume

De ligging van "la chaume" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.