Gîte de Thivelle

9.3
5
Gites.nl logo

Attention: unfortunately we cannot accept pets
Dit vrijstaande vakantiehuis, ongeveer 200 jaar oud, is volledig gerestaureerd in 2012 met zeer hoogwaardige materialen. Het resultaat is een huis met een oorspronkelijk karakter in combinatie met modern design en comfort.
Het huis is heel geschikt voor koppels of gezinnen van maximaal 5 personen en biedt een stijlvolle plek met rust en stilte en met veel licht, midden in het 'Parc naturel régional du Morvan', een groene oase in het hart van de Bourgogne, ver weg van de stress van het massatoerisme maar wel met een snelle Wi-Fi en satelliet-tv).
Binnen
Op de begane grond is een grote woonkamer (35 m2) met Frans balkenplafond, eikenhouten vloeren en een gezellige zithoek rond een moderne open haard. Ook beneden vind je de ruime en goed uitgeruste keuken (22 m2), met ruim plaats voor maximaal 8 personen.
De bovenverdieping is bereikbaar via een bijzonder fraaie trap. Er is nog een zeer royaal en bovendien lichte ruimte (30 m2) met eiken vloer, een slaapkamer waarin u zin hebt om er te blijven hangen (1 tweepersoonsbed 200 x 160 cm). Aansluitend bij deze kamer is een ruime badkamer (7 m2) met inloopdouche en raam. Ook is er een kleine (9 m2) slaapkamer (1 tweepersoonsbed - 200 x 140 cm) met een galerie die nog een extra plek om te slapen biedt.
Buiten
Rondom het huis heb je voldoende ruimte om je te ontspannen op de ligstoelen of eten op het ruime terras (tuinmeubelen en bbq zijn beschikbaar). Vanuit vrijwel elke plaats heb je een prachtig uitzicht: naar de romantische weilanden aan de achterkant (ongeveer 3 ha), waar regelmatig schapen en Camargue-paarden grazen, en aan de voorkant op het dorp en het landschap van de prachtige Morvan.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de thivelle

De ligging van "gîte de thivelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.