Gîte La Creuse

9.8
2
Gites.nl logo

Boven de oude "cuverie" bevindt zich de ruime en lichte gîte. U bereikt deze via uw privé-ingang. In de gîte valt uw oog meteen op de mooie hoge authentieke eikenhouten kapconstructie. Het uitzicht is werkelijk magnifiek. Vanuit de ruimte kijkt u op Chateau Couches. De woonkamer heeft een oppervlakte van 55 m2. De zithoek bestaat uit 2 ruime luxe banken en een salontafel. De aangename eethoek heeft een grote tafel (200 x 95 cm) en 4 comfortabele stoelen. Er is een TV-hoek met 2 fauteuils en een divan. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en ideaal voor degenen die willen kokkerellen. Er is een afwasmachine, oven/magnetron, koelkast met diepvriesvak, 4 pits-gasfornuis, Senseo en waterkoker. Er is voldoende serviesgoed en bestek aanwezig. In de romantische slaapkamer (16 m2) staat een heerlijk tweepersoonsbed en een ruime garderobekast. De divan in de woonkamer kan als extra (3e) bed dienen. De luxe badkamer is voorzien van een bad, wastafel en toilet en bidet. Voor uw verblijf is er voldoende bed-, bad- en keukenlinnen aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden al fris opgemaakt.
Direct voor de gîte bevindt zich een klein terrasje, waar het 's ochtends heerlijk ontbijten is. Aan de andere kant van het huis bevindt zich een grote bostuin met meerdere zitjes en een BBQ.

Boekingsinformatie

Ligging gîte la creuse

De ligging van "gîte la creuse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.