Terrasses de Veret 2p 5p

5
Bungalow.Net logo

Flaine resort staat op een hoogte tussen 1800 en 2500m en is verbonden met andere skiresorts bij het Grand Massif zoals Morillon, Les Carroz ou Samoëns. Het gebied is bekend om zijn ligging in de top van het Grand Massif, om de 265 km aan skipistes en voor de beste sneeuwrecords van de Franse Alpen.  
Het staat in Flaine-Forêt, op een hoogte van 1600 m, in een mooi en rustig gebied, de residentie biedt accommodaties voor 4 - 10 personen.  De residentie, mooi gelegen, vindt u dicht bij het centrum van het resort en direct naast de Grand Vans stoeltjeslift, hier kunt u zonder moeite naar de pistes en terugkeren op de skilatten.  
De residentie is ingericht met een binnenzwembad met sauna, buitenjaccuzzi, toegang tot gratis Wifi internet bij de receptie, lift, zithoek met open haard, buiten- en ondergrondse parkeergelegenheid, skikluis, bagage kamer.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging terrasses de veret 2p 5p

De ligging van "terrasses de veret 2p 5p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.